EXIMBANK SUSŢINE SISTEMUL MEDICAL

AVEM GRIJĂ DE CEEA CE ÎȚI PASĂ

În perioada dificilă pe care o parcurgem, este important să fim solidari și să contribuim ÎMPREUNĂ la depășirea cât mai rapidă a acestor provocări.

Urmând exemplul Băncii mamă, EXIMBANK, parte a Grupului Intesa Sanpaolo, vine în ajutorul sistemului medical, pus la grea încercare în aceste zile. Suntem bucuroși să aducem un aport, donând 700 unități de echipamente de protecție Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”.

Marco SANTINI, CEO al EXIMBANK a menționat: „EXIMBANK dorește să contribuie în confruntarea cu această situație de urgență și să susțină serviciul de sănătate în lupta împotriva virusului. Admirăm în mod deosebit rolul personalului medical care se află în prima linie în această luptă și a cărui dăruire și angajament sunt un exemplu pentru noi toți”.

Combinezoanele de protecție au fost livrate Echipei instituției medico-sanitare publice, însoțite de sincere urări de sănătate și de gânduri bune, pentru a susține eroii noștri, care își pun propriile vieți în pericol, pentru a le salva pe ale noastre.

#MEREUÎMPREUNĂ #SuntemMândriSăAjutăm

13.05.2020