EXIMBANK susține arta în cadrul Târgului Internațional de Caritate 2019EXIMBANK susține arta în cadrul Târgului Internațional de Caritate 2019

EXIMBANK susține arta în cadrul Târgului Internațional de Caritate 2019

Echipa EXIMBANK a preluat și în acest an ștafeta caritabilă, participând la International Charity Bazaar. În cadrul celei de-a 23-a ediții a celui mai așteptat eveniment de binefacere al anului, desfășurat de comunitatea internațională din Moldova, Banca a ales să promoveze arta.

Talentul, măiestria și frumosul au dominat atmosfera la standul EXIMBANK. Vizitatorii au avut ocazia să admire creațiile unice a 2 tinere artiste autohtone și nemijlocit să susțină autoarele. Pictorița Alexandra Larina și artista artizanală Ecaterina Savitsky - au fost protagonistele Băncii în acest an la Târgului Internațional de Caritate, unde alături de echipa EXIMBANK au reușit să-și promoveze pe larg impresionantele creații și să capete noi admiratori ai talentelor lor.

Fiind parte a unuia dintre Grupurile Internaționale de top – Intesa Sanpaolo, care este cunoscut drept un activ promotor al artei, EXIMBANK preia frumoasele practici și valori, aducându-le acasă, în Moldova.

09.12.2019