Încă o Sucursală EXIMBANK în „casă nouă”Încă o Sucursală EXIMBANK în „casă nouă”

Încă o Sucursală EXIMBANK în „casă nouă”

Încă o Sucursală EXIMBANK își are acum ușile deschise într-un nou sediu modern, spațios și dotat conform celor mai înalte standarde internaționale urmate de Grupul Intesa Sanpaolo, unul dintre liderii pieței europene.

Încă o Sucursală EXIMBANK în „casă nouă”

Pentru că la EXIMBANK confortul și siguranța clienților sunt priorități de top, ajustăm încontinuu modul nostru de operare, întru a fi cât mai aproape, sau chiar a depăși nivelul așteptărilor dumneavoastră. Astfel, am deschis ușile Sucursalei nr. 22 a băncii într-un nou sediu, amplasat în inima sectorului Buiucani al capitalei, într-o locație proaspăt renovată și alineată în totalitate celor mai avansate standarde internaționale de calitate și imagine, de care se ghidează Grupul Intesa Sanpaolo.  

Echipa profesioniștilor din cadrul Sucursalei nr. 22 a EXIMBANK, în frunte cu managerul Natalia Demian, invită atât clienții existenți, cât și pe toți cei care încă sunt în căutarea unui veritabil partener financiar de încredere, în noul sediu de pe strada Alba Iulia, nr. 168, pentru a face cunoștință cu gama variată a serviciilor și produselor concepute cu multă dedicație special pentru dumneavoastră. Aici veți beneficia garantat de:

  • Deservire la cele mai înalte standarde de calitate;
  • Condiții de maximă siguranță și confort;
  • Practici internaționale și abordare personalizată;
  • Zona 24/24;
  • Bancomat cash-in cu posibilitatea de retragere sau alimentare a cardului în MDL și EUR;
  • Acces liber în parcare.

 

Sucursala nr. 22 a EXIMBANK, amplasată pe strada Alba Iulia, nr. 168, își are ușile deschise atât pentru persoane fizice cât și juridice, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00 (pauză de masă 13:00 – 14:00).

PENTRU TOT CE CONTEAZĂ.

EXIMBANK - parte a Grupului internațional Intesa Sanpaolo

27.07.2021