Creditul Investo de la EXIMBANK te mută în casă nouăCreditul Investo de la EXIMBANK te mută în casă nouă

Creditul Investo de la EXIMBANK te mută în casă nouă

Creat special pentru cei care vor să procure o locuință nefinalizată, creditul Investo de la EXIMBANK este colacul tău de salvare, fie că vrei să iei un apartament, casă, vilă sau birou. Avantajul acestuia este rata fixă în primii 5 ani de creditare, suma generoasă cu care banca te creditează, dar și lipsa comisionului de administrare. Casa visurilor tale este mai reală decât ți-ai imaginat.

De ce să alegi creditul INVESTO?

Locuința proprie este visul oricărui tânăr încadrat în câmpul muncii sau al unei familii nou-create. Iar locuințele nefinalizate sunt soluția optimă, fiind mai accesibile decât cele deja date în exploatare.

Depune o cerere online și ai până la 1 000 000 lei cu aprobare timp de doar o zi. Vor fi luate în calcul veniturile întregii familii, iar în cazul în care poți oferi garanții imobiliare suplimentare, banca îți acceptă lipsa aportului financiar propriu. Rata fixă din primii 5 ani îţi oferă siguranța de care are nevoie orice tânăr în zilele noastre, iar pentru un plus de comoditate – creditul poate fi achitat și online, comod și fără timp în plus.

Condițiile pentru a lua creditul Investo

Veniturile persoanei sau ale membrilor familiei trebuie să fie oficiale, de minim 4 luni consecutiv pentru a fi eligibili în programul acestui tip de credit. De la 100 000 și până la 1 000 000 lei pentru casa visurilor tale – va fi cel mai apreciat aport în realizarea visului familiei la propria locuință.

Iată mai jos toate Criteriile de eligibilitate: 

  • Vârsta: 21 ani - 68 ani
  • Salariu minim: 4 000 lei
  • Vechimea la actualul loc de muncă: cel puțin 4 luni
  • Suma plăţilor pentru credite nu va depăşi 50% din veniturile oficiale cumulative (inclusiv ale membrilor familiei)
  • Gradul de finalizare a blocului locativ: cel puțin 80%, confirmat prin raport de evaluare

Detalii AICI - https://www.eximbank.md/ro/credit/credit-investo

Documentele necesare

Ai nevoie doar de buletinul de identitate și certificatul salarial (format PDF cu ștampilă și semnătură) pentru pachetul primar al creditului Investo. În caz de necesitate, banca poate solicita și alte documente confirmative suplimentare care vor completa cererea ta pentru creditul Investo de la EXIMBANK. Pentru mai multă claritate, folosește calculatorul de credite de pe pagina băncii sau analizează oferta exemplu descrisă pe site.

EXIMBANK – pentru tot ce contează!

25.06.2021