NOU! EXIMBANK lansează aplicația MOBILE BANKINGNOU! EXIMBANK lansează aplicația MOBILE BANKING

NOU! EXIMBANK lansează aplicația MOBILE BANKING

EXIMBANK lansează aplicația MOBILE BANKING și te invită să faci un pas digital împreună, pentru a rămâne conectat oricând și oriunde la tranzacțiile tale financiare!

Adițional, pe lângă disponibilitatea și accesul la finanțele personale, 24/24, cu aplicația MOBILE BANKING:

  • uiți de rândurile obositoare la ghișee;
  • îți gestionezi toate cardurile într-un singur dispozitiv;
  • achiți facturile;
  • generezi extrase de cont;
  • deschizi și închizi depozite;
  • transferi bani între conturile proprii GRATUIT;
  • faci plăți în valută sau programate – toate acestea și chiar mai multe, direct de pe ecranul telefonului tău mobil. 

 

Dacă ești deja utilizator al serviciului Internet Banking la EXIMBANK, tot ce trebuie să faci pentru a avea acces la MOBILE BANKING e să descarci aplicația GRATUIT și să te conectezi cu login-ul și parola ta de Internet Banking.

În cazul în care te deservești la EXIMBANK și încă nu ești utilizator al serviciului Internet Banking, este suficient să te apropii la orice sucursală a băncii pentru a depune o cerere, după care vei efectua o primă conectare pe pagina web pentru a-ți crea o parolă sigură, pe care o vei putea folosi ulterior și în aplicația MOBILE BANKING.

Dacă abia urmează să devii client EXIMBANK, începe prin a-ți deschide un card, un cont curent/de depozit sau ia un credit conform necesităților tale, depune cererea pentru Internet Banking și urmează pașii de mai departe, descriși mai sus. 

Ai întrebări despre aplicația MOBILE BANKING pentru care nu ai găsit răspunsuri în acest articol? Te așteptăm la o discuție cu unul dintre consultanții noștri ONLINE direct pe: https://eximbank.md/ro/mobile-banking 

Descarcă aplicaţia şi fii conectat oricând și oriunde.

 

01.10.2021