EXIMBANK premiată pentru lansarea primului card Visa Signature în MoldovaEXIMBANK premiată pentru lansarea primului card Visa Signature în Moldova

EXIMBANK premiată pentru lansarea primului card Visa Signature în Moldova

EXIMBANK este premiată în cadrul evenimentului Visa Virtual Day. Winter Edition pentru lansarea primului card Visa Signature pe piața autohtonă bancară.

Lansat în toamna anului 2020, cardul VISA SIGNATURE oferă deținătorilor săi privilegii exclusive și cadouri garantate de la EXIMBANK.

Comod, simplu, la cel mai înalt nivel de deservire, cardul VISA SIGNATURE a înglobat beneficiile tuturor cardurilor EXIMBANK în unul singur. Creat în special pentru cei care apreciază timpul, aleg servicii de înaltă calitate care să răspundă rapid şi exact solicitărilor, au grijă de familie, mereu fac planuri pentru viitor și călătoresc frecvent în scop de serviciu sau odihnă. 

Oportunitățile capătă noi valențe cu Visa SIGNATURE. Documentează fiecare dintre privilegii și opțiunile pe care acestea le oferă pe pagina dedicată Visa SIGNATURE a site-ului EXIMBANK. Descarcă broșura, pentru a beneficia de toate informațiile necesare direct din telefonul personal. 

01.02.2021